Hospitality Services

Uw nieuwe Hotel TV terug verdient in 2 jaar

Plasma-Display-icon

Satelliet-Extra is een bedrijf welke zich heeft gespecialiseerd in Hotel TV voor Nederland en Vlaanderen. Het uitgangspunt is om GEEN gebruik meer te hoeven maken van uw dure kabelaanbieder! 

Dit doen wij door een combinatie te maken van terristische in combinatie met SATELLIET ontvangst!. Daarna maakt u dus geen gebruik meer van uw kabel aanbieder zodat u per jaar in een voorbeeld hotel van 50 kamers rond de vijfduizend euro goedkoper uit bent! 

Satelliet ontvangst betekend ook ontvangst van vele honderden GRATIS zinnige TV en Radio zenders. Rusland? China? Duitsland? Israel? Japan? Frankrijk?

Noem het en wij programmeren ze voor u in onze systemen en zonder bijkomende abonnementen! 

Ook zijn onze systemen op afstand te besturen op IP basis, makkelijk voor u als er plots een groep gasten uit Griekenland komt en u ze wilt verrassen met enkele Griekse zenders. 

Indien u wenst instrueren wij uw technische dienst om zelf de mogelijkheden in eigen hand te houden wat ook weer kosten besparend werkt. Ook belangrijk is dat onze service verlening na onze oplevering in handen is van twee onafhankelijke partijen, zo kunnen er later ook geen problemen ontstaan en bent u altijd verzekert van goede en snelle service verlening! 

Indien u meer wilt weten over onze systemen, neem "contact" op met onze Hotel TV specialist Harry Nieberding of bel "0623862403", hij weet als geen ander na een gesprek met u om de tafel, een snelle analyse te maken. Het kost u niet meer dan een kopje koffie, waarna u een heel stuk wijzer bent geworden hoe veel meer tv kanalen te kunnen ontvangen tegen top kwaliteit en tegen veel lagere vaste kosten!

 

Videma blijft, uw kabelaanbieder stopt met leveren!  Na onze oplevering bent u klaar     "FOR THE WHOLE NEW WORLD"

 

 

Voor een voorbeeld van aanbod in zenders zie onderstaande links:

Luxe zenderpakket

Uitgebreid luxe zenderpakket

Satelliet Extra
Piet Heinstraat 49
2202 KT Noordwijk ZH
KvK 58302093
BTW 852974693