Hospitality Services

Satelliet TV

Beveiliging

Satelliet-Extra.nl B.V. is per direct over gegaan in Satelliet-Service-Randstad

 

Satelliet-Extra is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het installeren van satelliet ontvangst installaties. (DVB-S). Hierbij wordt gebruik gemaakt van coaxkabel of fibre optic bij lange afstand tussen de ontvangst installatie en het verdeel station. Ook internet oplossingen via de satelliet vallen hier onder (Astra2connect) Vaak maken wij deze installaties in combinatie met kabel televisie (DVB-C)  en Digitenne (DVB-T). Ook camera-beveiliging (CCTV) kunnen wij hierbij toevoegen.

Wij richten ons op hotels, de betere beeld- en geluid-winkels, elektrotechnische bedrijven en ondernemers waarbij er hoge eisen worden gesteld aan de betrouwbaarheid van de installatie.

Voorbeelden van opdrachtgevers:

- ESA Estec in Noordwijk

- The European Patent Group in Rijswijk (EPO)

- Ambassade personeel, leden van ons Koninklijk huis

- Expats, die hier enkele jaren werken en naar hun eigen zenders willen kijken vallen hier duidelijk ook onder. (bijv; Rusland, Vietnam, Israel en China.

- En eenvoudige en betaalbare oplossingen voor particulieren.

Naast alles wat met beeld en geluid heeft te maken installeren wij ook inbraaksignalering installaties en camera systemen waarbij er veelal gewerkt wordt met compleet draadloze oplossingen. Sabotage veilig en meldkamer geschikt. Natuurlijk krijgt u een melding op uw telefoon en of een bericht met camera beelden op uw telefoon waar en wat er is gebeurd.

 

Satelliet Extra for the whole new World.

 
 

Satelliet Extra
Piet Heinstraat 49
2202 KT Noordwijk ZH
KvK 58302093
BTW 852974693